Védettségi Igazolvány - GYIK

 

1, Nálatok is szükség lesz védettségi igazolványra?

A jelenleg érvényben lévő szabályok szerint minden szálláshelyen - a magánházaktól az 5 csillagos szállodákig – így nálunk is, a vendégeknek bejelentkezéskor, 18 éves kor felett kötelező bemutatni a védettségi igazolványukat (mobil applikáción is lehetséges). Lehetetséges üzleti vagy oktatási célú szállásfoglalás is, ha erről a munkaadó / oktatásszervező igazolást ad, ilyen esetben nem kell védettségi igazolvány.

 

2, Kell védettségi igazolvány a foglaláshoz?

A foglaláshoz nem kell védettségi igazolvány, az csak akkor kell, amikor megérkezel és be szeretnél jelentkezni hozzánk a recepción, azaz nyugodtan foglalhatsz most is, ha a nyaralásra már lesz igazolványod.

 

3, Biztos kéritek majd a védettségi igazolványt?

A védettségi igazolványokat kötelesek vagyunk ellenőrizni a bejelentkezésnél.

 

4, Elmegyek nyaralni védettségi igazolvány nélkül, majd csak lesz valami...

Ha nincs védettségi igazolványod, sajnos nem tudod elfoglalni a szállást.

 

5, Ok, nem foglalhatom el a szállást, de akkor kérem vissza az előleget, és fizessétek a taxit, amivel hazamegyek, plusz rendeljetek valami kaját is, mert ennem kell a hazaúton!

A védettségi igazolvány hiányából adódó minden felelősség (az anyagi is) a tiéd, ezért mi semmilyen felelősséget nem vállalunk. Csak akkor előlegezd le a szállást, ha lesz igazolványod érkezéskor.

 

6, Ne már, ti sem vagytok beoltva!

A Viola ifjúsági szálló minden munkatársa, a takarítóktól a recepciósokon át a főnökig rendelkezik védettségi igazolvánnyal.

 

7, Kell majd maszkot hordanom a szálláson?

A szálláshely területén senkinek nem kell maszkot hordania, de ha te szeretnél, nyugodtan hordhatsz, ezt mindenki maga dönti el.

 

8, Ne csináljátok már itt az oltás propagandát!

A védettségi igazolvánnyal kapcsolatos kormányrendelet miatt sajnos sok régi barátunk, törzsvendégünk és új vendégeink is jelezték, hogy nem tudnak jönni hozzánk, mert nem lesznek beoltva. Ez nagyon szomorú és nekünk mérhetetlenül nagy veszteségekkel jár. Nem akarunk állást foglalni, sajnos ilyen időket élünk, most ez a szabály. Mi betartjuk és te biztonságban nyaralhatsz nálunk!

 

Reméljük, hogy minél előbb eltörlik ezt a szabályt és ezt a GYIK-et törölhetjük majd! :)

Szeretettel várunk 2021-ben is a Violában!