Siófokra szerveztek osztálykirándulást? Egy laza helyet kerestek? Foglaljatok szállást nálunk, itt nem fogtok unatkozni!

A Viola Siófok központjához közel található és sok szolgáltatással vár Titeket: sportpályák (foci, strandröpi, streetball), kül- és beltéri pingpong asztalok, biliárd, csocsó, darts, PS, ingyenes wifi és hangcucc a bulizáshoz!

Szállás és étkezés

Az elhelyezést 2 ágyas (pótágyazható) SZIMPLA és 2x2 ágyas DUPLA szobákban biztosítjuk, kísérőtanároknak különszobát adunk! Minden szobánk saját zuhanyzóval, wc-vel, hűtővel felszerelt, erkélyes. Tudtok nálunk bográcsozni, grillezni, szalonnát sütni, amihez eszközöket (bogrács, nyársak, tűzifa) ingyenesen biztosítunk!

Árak

SZÁLLÁS
/ fő / éj
Osztálykiránduló időszak 2020.
05.01-07.07 és 08.24-10.04 között
1 éjszakás kirándulás

4.000 Ft

2 vagy több éjszakás kirándulás

3.500 Ft

20 fős osztálylétszám alatt 1 fő, 20 fő felett 2 fő KÍSÉRŐ TANÁR szállása INGYENES!

 

ÉTKEZÉST a 2020-as szezonban technikai okok miatt sajnos nem tudunk biztosítani.

 

Még több info és képek rólunk.

Szeretettel várunk Titeket Siófokon a Violában!

Ne feledd, a legolcsóbban közvetlenül nálunk foglalhatsz!

Programajánlataink

Fürdés

Jó időben a Violától 200 m-re található ingyenes strandot, rossz idő esetén a siófoki Galerius fürdőt ajánljuk.

Siófoki városnézés és programok

Siófok sok látnivalót kínál, melyek közül az alábbi útvonalat bejárva több is megtekinthető: a Víztoronytól indulva: Millennium park - Jókai park - Petőfi sétány - kikötő - Sió zsilip. A séta végén érdemes megnézni a Kálmán Imre emlékházat vagy az Ásvány múzeumot, vagy lehet egyet mozizni a plázában. A közeljövőben rendezendő programokról itt lehet tájékozódni.

Tihanyi kirándulás

A Violától 15 perc sétára található kikötőből naponta több menetrend szerinti hajó is indul Tihanyba és vissza. A Tihanyi Apátság megtekintésével egybekötött hajókirándulás egy egész napos, népszerű osztálykiránduló program.

Kerékpár / bringó túra

Előzetes egyeztetéssel kölcsönző partnerünk akár a teljes osztály részére tud kerékpárokat vagy bringóhintókat biztosítani. Többféle, rövidebb-hosszabb útvonal között lehet választani, ami igazán kellemes és sportos program.

Sétahajózás

1 órás sétahajózás a kikötőből naponta többször induló BH Zrt. hajóin, vagy a Talizmánon.

Kaland

Extrém élményekre vágyóknak ajánljuk: siófoki gokart, zamárdi kalandpark, szabadi paintball, siófoki rejtélyek városa.